luni, 5 aprilie 2010

360 grade .

momentan s-a transformat intr-un personaj negativ. are acest obicei ocazional. este opaca din punct de vedere sentimental, si nicio replica nu este prea acida. e intruchiparea pura a ironiei, dar totusi asa de subtila.desigur, in momente ca acestea are sange de vipera si suflet de scorpion. fii sigur ca deja a gasit 35 de modalitati de a te enerva. si asta e doar primul pas spre a te plange lui caron. distruge promisiuni, iluzii si atitudini ca pe castele de nisip.
scumpule, nu cumva aveai si tu un regat ?
bucura-te daca vei gasi macar un autograf.


imi retrag toate cuvintele, la care singurul martor, oricum, nu ai fost tu.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Blair spunea...

transformare totala ce o cunosc si eu dupa atatia ani. Oare este vorba de aceeasi persoana? Cu siguranta un scorpion deghizat intr-un inger.

Serenna spunea...

ms cole pt cuvintele frumoase >:D<.
multumesc vlad (cam tarziu, dar nu am mai accesat blogul de foarte mult timp), sunt flatata :)